Over ons

Als u vanuit Broek op Langedijk komt aanrijden en de stoplichten van de Voorburggracht oversteekt dan springt de winkel aan Dorpsstraat 397 direct in het oog. De shop (sinds 1918) is een echte dorpswinkel. Buiten ziet het er verzorgd uit, binnen ademt het de sfeer van een ouderwets gezellige shop waar je ogen te kort komt. Waar vind je dat nog.

De winkel is altijd in handen geweest van de familie Schoenmaker. Jan Schoenmaker is de derde generatie. Wie kent hem niet? Al vanaf de begin jaren tachtig staat hij zijn klanten ten dienst. Hij heeft een passie voor mooie auto’s. Hij houdt van een praatje en dat hoeft zeker niet louter en alleen over het weer te gaan. Jan is geen meeprater. Hij komt gerust voor zijn standpunt uit. Op een gemoedelijke manier, dat dan weer wel. Soms heel serieus, soms met een bepaalde humor. Een grapje, leuk verhaaltje, het ontstaat gewoon.
De muren van de winkel hebben al de mooiste, ontroerende en ook schokkende en lachwekkende verhalen gehoord. En wat Jan belangrijk vind; wat wordt verteld in de winkel – blijft in de winkel.

Komt u van ver of dichtbij, u bent van harte welkom. Een snelle stop maakt u bij deze handige shop, waar u snel en eerlijk wordt bediend!

Neem hier gerust online een kijkje in de leukste winkel van Langedijk!